Coins

Om een kamer te boeken in het Hotel en toegang te krijgen tot sommige evenementen heb je coins nodig. Deze coins vormen het betaalmiddel in de server en zijn ook alleen daar te gebruiken. Je kunt zelf kiezen om hier wel of niet gebruik van te maken.

Saldo bekijken

Op je persoonlijke account op Mijn SprookjesCraft vind je jouw actuele saldo. Tevens is je saldo ook te raadplegen op verschillende punten in het park. Dit kan bij de ingang van het park, de schatkist bij het statusbord, het treinstation in het Ruigrijk en in de lobby van het Hotel.

Sparen of uitgeven

Wanneer je een SprookjesCraft bankrekening hebt geopend krijg je ook honger en zul je, om je snel te kunnen blijven lopen, af en toe iets moeten eten. Dit eten kun je met coins kopen in de verschillende restaurants en bij de eetkarren in het Park. Om toegang te krijgen tot sommige evenementen of een hotelkamer te kunnen boeken heb je relatief meer coins nodig. Het is daarvoor verstandig om zuinig te zijn met je coins.

Verdienen

Bezoekers verdienen coins door attracties te bezoeken
mits zij de hele rit blijven zitten.

Medewerkers kunnen coins verdienen door attracties voor bezoekers te openen. Hiervoor moeten zij wel in de besturingsruimte aanwezig zijn.

Uitgeven

Wanneer je voldoende coins hebt kun je ze in het park
aan eten besteden, een kamer in het Hotel boeken of
een reservering voor het Theater plaatsen.

Restaurants     Hotel     Theater