Contact

Heb je vragen of opmerkingen en stond het antwoord op je vraag niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier of stuur direct een mailtje naar een van onze stafleden. We zullen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bereikbaarheid

Om in SprookjesCraft te kunnen komen heb je het computerspel ‘Minecraft’ nodig. Dit kun je kopen via de website: Minecraft.net. Let op dat je de desktop-versie van dit spel hebt. Het is niet mogelijk om met een andere versie SprookjesCraft te kunnen bezoeken. Indien je de desktopversie hebt geïnstalleerd kun je in dit spel via de optie ‘Multiplayer’ verbinden met het serveradres: play.sprookjescraft.nl. Daarna kom je in ons online Themapark terecht waar je online attracties kunt bezoeken, spelletjes kunt spelen en shows kunt bekijken. Je verlaat onze server door de escape knop te gebruiken en daarna op ‘Disconnect’ te klikken.

Bezoek SprookjesCraft

Bibliotheek der Wijsheden

Veel vragen zijn al een keer gesteld. Deze vragen en de antwoorden daarop hebben we verzameld in onze bibliotheek.

Zoek jouw antwoord

E-mail

Neem voor lange of complexe vragen contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier

Telefoon

Bel voor dringende en urgente vragen met onze helpdesk. Medewerkers zijn voornamelijk in de middag en avond aanwezig. (lokaal tarief)

085-0298601