Contact

Heb je vragen of opmerkingen en stond het antwoord op je vraag niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via onze live chat, contactformulier of stuur direct een mailtje naar een van onze stafleden. We zullen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bereikbaarheid

Om in SprookjesCraft te kunnen komen heb je het computerspel ‘Minecraft’ nodig. Via de optie ‘Multiplayer’ van dit spel kun je verbinden met het IP-adres: server.sprookjescraft.nl. Daarna kom je in ons online themapark terecht. Op dit moment is het alleen mogelijk om via Minecraft versie 1.8.8 in onze server te komen. Bekijk de openingstijden om te weten te komen wanneer je met ons kunt verbinden.

Live chat

Voor korte en snelle vragen over zaken die in de server gebeuren of onduidelijkheden op onze website en Mijn SprookjesCraft hebben wij een live chat waar vooral ’s middags en ’s avonds stafleden voor je klaar zitten om jou te helpen. Deze chat is te vinden op Mijn SprookjesCraft rechts onderin het scherm. Indien daar niets staat betekent dit dat er momenteel geen stafleden online zijn op de live chat.

Mijn SprookjesCraft

E-mail

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur rechtstreeks een e-mail naar een van onze stafleden.

Contactformulier          Teampagina         Aanvragen Media-rang