Eten en drinken

Al die pret in het park maakt hongerig. Wanneer je een SprookjesCraft bankrekening hebt krijg je na verloop van tijd honger en zul je moeten eten om snel te kunnen blijven lopen. Dat eten vind je in de restaurants en eetkarren in het park.

Koop eten bij Medewerkers in restaurants en bij eetkramen

In het park zijn een heleboel verschillende restaurants en eetkramen te vinden. Ieder eetgelegenheid heeft een ander assortiment. Wanneer je op een Medewerker klikt met je rechtermuisknop verschijnt er een menu met alle producten die je bij de desbetreffende eetlocatie kunt kopen. Als je met je muis over de producten gaat zie je hoeveel coins deze kosten en hoeveel energie je geven. Klik vervolgens op het product om deze te kopen.Locaties van eetgelegenheden

Je vind de meeste restaurants in de buurt van pleinen in het park. Loop naar binnen en zoek een Medewerker waarbij je eten kunt kopen. Eetkramen vind je langs de paden.

Tovermenu

Energieaanvulling

Om jouw honger te stillen zul je moeten eten. Onderaan de je scherm zie je een balk met tien kippenpootjes die aangeeft in welke mate honger je hebt. Aan ieder product zit een bepaalde energiewaarde verbonden. Hoe hoger deze waarde, hoe sneller je geen honger meer hebt.

Coins betalen voor eten

Om eten en drinken te kunnen kopen heb je online SprookjesCraft coins nodig. Bij elk product in de restaurants en kramen staat beschreven hoeveel coins je ervoor moet betalen.

Coins