Evenementen

Naast alle attracties die in het park te beleven zijn worden er regelmatig evenementen georganiseerd in het park. De meeste activiteiten vinden plaats op de Speelweide, maar een aantal keer per jaar vormt ook de rest van het park het decor voor een spectaculaire belevenis. 


Speelweide

Het hele jaar door

Sinds de opening van SprookjesCraft is de Speelweide dé plek voor de meest uiteenlopende evenementen. Van een waterpark, paleis tot camping; niets is te gek en daarom word ook alles uit de kast gehaald voor een belevenis om nooit te vergeten.

Bekijk alles van de Speelweide


Jaarlijkse evenementen

In de geschiedenis van SprookjesCraft zijn er een aantal evenementen georganiseerd welke dankzij hun succes jaarlijks terugkeren. Klik op een van de activiteiten hieronder voor meer informatie. 


Planning

De exacte datums en invulling van de activiteiten worden vaak enkele weken van te voren bekend gemaakt. Je vind deze aankondigingen op onze sociale media.

Volg ons op Instagram

Geluid en licht 

Tijdens de meeste evenementen wordt er gebruik gemaakt van geluid en lichteffecten waarmee de activiteiten nog leuker worden. Maak hiervoor verbinding met SC Connect.

SC Connect