Geluid

Luister naar verhalen, sprookjes en prachtige muziek met de geluidsfunctie van SC Connect. Met deze functie wordt jouw bezoek nog magischer. Wanneer je verbonden bent met zal je muziek en geluideffecten horen die passen bij de omgeving, attracties en shows in ons online attractiepark.


Zoek naar de mooiste melodieën

Geesten dansen op de maat van de muziek

’s Avonds als de klok twaalf uur slaat komen geesten tot leven in de griezelige spookruïne en dansen ze op de bombastische klanken van het Dans Macabre. Verderop in het park klinkt er over de hele wereld vrolijke carnavalsmuziek en weer ergens anders geniet je van het geluid van de nostalgische draaiorgels! Ontdek deze en nog vele andere muziekstukken in attracties en shows door te verbinden met SC Connect.


Geluid via SC Connect

Het geluid is een onderdeel van SC Connect. Om de muziek en geluidseffecten te kunnen ontvangen dien je met SC Connect verbonden te zijn op Mijn SprookjesCraft.

SC Connect

Attracties met geluid

Op de meeste plaatsen in het park is geluid te vinden. Indien dit het geval is wordt dit centraal op je scherm of onderin boven de chat vermeld als je de attractie binnenloopt.

Tovermenu

Goede connectie

Wanneer je een koppeling hebt gemaakt met SC Connect hoor je een welkoms geluid. Hoor je dit niet? Dan ben je niet goed verbonden. Dit los je op door de webpagina opnieuw te laden.

Mijn SprookjesCraft