SprookjesCraft Hotel

Nog meer genieten van SprookjesCraft doe je in het SprookjesCraft Hotel waarbij je prinsheerlijk in slaap valt tussen alle magische sprookjes. Overnacht sprookjesachtig in ons grote luchtkasteel met ruim vijftig kamers.

Prinsheerlijk overnachten

Wanneer kom jij slapen?

In het SprookjesCraft Hotel kun je kiezen uit verschillende kamers met ieder een andere aankleding. Boek je overnachting op Mijn SprookjesCraft en wie weet wordt jij net als Doornroosje ook wel wakker gekust door een prins…

Boek een kamer op Mijn SprookjesCraft

Check in en haal je sleutel op bij de receptie!

Heb je gereserveerd via Mijn SprookjesCraft? Loop dan naar de balie in de lobby van het hotel om je kamersleutel te halen. Druk hiervoor met de rechtermuisknop op een medewerker achter de balie. Je ontvangt daarna je kamersleutel in je inventaris waarmee je de deur kunt gebruiken en toegang hebt tot de kamercontrol van jouw kamer. Deze open je door met de sleutel in je hand op het bordje in je hotelkamer te klikken met de rechtermuisknop.


Bereikbaarheid

Het SprookjesCraft Hotel is tegelijk met het pretpark geopend. Volg de borden naar het hotel toe of verplaats jezelf met het Tovermenu naar het speciale pad dat je naar het hotel leidt.

Tovermenu

Kamer boeken

Om een kamer te kunnen boeken in het SprookjesCraft Hotel heb een een SC Bankrekening op Mijn SprookjesCraft nodig. Daarmee kun je met online coins je kamer boeken.

SC Bankrekening