Bron van Magie

In het midden van het park bevind zich een bijzondere plek waar elke seconde van de dag hard wordt gewerkt om jou magische momenten te laten beleven in alle attracties en tijdens shows in het online pretpark. Neem een kijkje bij deze magiebron en ontdek hoe alle magie van SprookjesCraft gemaakt en verspreidt voor het park wordt.

Bekijk het magische schouwspel en laat je betoveren!

Onze parkmascotte laat je graag zien hoe hij werkt aan de magie in ons online attractiepark en hoe deze verspreid wordt door het park. Loop helemaal tegen het hek dat het beeld staat aan om een verzoek te doen en de show te laten starten. Voordat het schouwspel begint wordt er afgeteld van zeven naar nul zodat je de tijd hebt om een paar stappen achteruit te doen.


Midden in het park

Je vind de Magiebron in het midden van het park vlakbij het statusbord. Gebruik het Tovermenu om jezelf richting het beeld te verplaatsen of ga zelf opzoek naar de magie doormiddel van de parkplattegrond. Kies het blokje: ‘Park’ als je het Tovermenu gebruikt.

Tovermenu

Geluid en licht 

Het magisch schouwspel is het allermooist wanneer je verbonden bent met SC Connect. Dan ontvang je namelijk het geluid en als je Hue-lampen hebt ook de lichteffecten die de show ondersteunen. Zorg ervoor dat je voordat het showtje begint je al verbonden bent.

SC Connect