SC Connect

Sfeermakende omgevingsgeluiden, spannende effecten en betoverende melodieën; jouw bezoek aan SprookjesCraft wordt daarmee nog sprookjesachtiger. SC Connect is een functie in Mijn SprookjesCraft die in attracties en bij shows bijpassende audio laat horen en lichteffecten verstuurt naar Hue-lampen.

Waan je midden in een sprookjeswereld

Zet je geluid aan en koppel, als je Hue-lampen hebt, je verlichting met SC Connect om je spelervaring uit te breiden met twee extra dimensies. Door de muziek, geluidseffecten en lichteffecten waan je je letterlijk in een sprookjeswereld. Klik op het blok ‘Geluid’ of ‘Verlichting’ hieronder om meer informatie te krijgen over een van de twee functies.


Verbinding maken

Verbinding maken met SC Connect gaat via Mijn SprookjesCraft. Zorg ervoor dat je eerst in de Minecraft server aanwezig bent als je verbinding maakt. Lukt het niet? Neem dan contact op!

Contact opnemen

Locaties met geluid en licht

In de meeste attracties en tijdens shows zijn geluid- en lichteffecten te vinden. Wanneer je zo’n attractie of show betreed verschijnt er een melding in het midden van je scherm.

Tovermenu

Mijn SprookjesCraft

Om SC Connect te kunnen gebruiken heb je een gratis account nodig op Mijn SprookjesCraft. Naast SC Connect vind je daar nog meer extra functies voor jouw bezoek.

Login of registreer