Sinterklaas

Vind jij de tijd van pepernoten, warme chocolademelk en schoentje zetten ook zo gezellig? Dan moet in je november en december zeker eens langskomen! Ieder jaar legt de goedheiligman met zijn stoomboot aan in SprookjesCraft en kun je je schoentje zetten op het Theater Plein.

Dag Sinterklaasje…

Sinterklaas 2018 is afgelopen!

Op 5 december kon je voor de laatste keer in 2018 je schoentje zetten op het Theater Plein. Momenteel is er nog geen informatie over zijn bezoek in 2019 bekend. Zodra er meer bekend is zal dit bekend gemaakt worden op onze sociale kanalen: Twitter, Facebook en Instagram.


Voorgaande jaren

Sinds 2014 brengen Sinterklaas en zijn Pieten ieder jaar een bezoek aan SprookjesCraft. Tijdens hun bezoek kon er op een aantal dagen schoentje worden gezet. Bekijk hieronder een impressie van de afgelopen edities.


Deel je screenshot met #SprookjesCraft

Heb je een mooie screenshot gemaakt met de Sint of zijn Pieten? Deel het dan met ons en andere bezoekers via onze sociale media.

Volg ons op Instagram

Geluid en licht 

Zing mee met de Sinterklaasliedjes door verbinding te maken met SC Connect. Dan ontvang je het geluid en als je Hue-lampen hebt ook de lichteffecten die erbij horen.

SC Connect