Speelweide

Er is altijd wel reden voor een feestje in SprookjesCraft! Daarom worden er regelmatig grote en kleine evenementen georganiseerd op de speelweide. Uiteraard vieren we de nationale gedenkdagen zoals het Bevrijdingsfeest, maar ook tijdens de rest van het jaar vind je verschillende thema activiteiten op het grote grasveld.

IJspaleis

14 november 2016 – 31 januari 2017

Trek je schaatsen aan of zet je schrap voor een ijzingwekkende snelle afdaling. In het IJspaleis vind je een grote indoor en outdoor schaatsbaan, springkussen en sneeuwglijbaan. Vul je energie aan op het terras waar je een warme lekkernij kunt kopen voor online coins.

Ontdek meer van Winter SprookjesCraft


Voorgaande evenementen

De afgelopen jaren zijn er talloze evenementen op de Speelweide georganiseerd. Scroll hieronder door de jaren heen en ontdek welke activiteiten er hebben plaats gevonden. Kijk voor meer informatie over de evenementen op onze social media kanalen.


Geluid en licht

Tijdens de meeste evenementen wordt er gebruik gemaakt van geluid en lichteffecten waarmee de activiteiten nog leuker worden. Maak verbinding met SC Connect op Mijn SprookjesCraft om dit te kunnen ontvangen.

SC Connect

Geen aankondigingen

In de meeste gevallen worden evenementen die op de speelweide plaatsvinden niet van te voren aangekondigd. Loop dan af en toe eens langs de weide om te kijken welke activiteiten zich daar plaatsvinden.

Tovermenu

Coins betalen voor toegang

Het kan voorkomen dat je bij een evenement met coins moet betalen. Dit kan voor de gehele entree, maar ook voor specifieke onderdelen of ruimtes. Tijdens het evenement wordt bekend gemaakt of dit het geval is.

Coins