Tim en Fleur

Hoe kom ik in SprookjesCraft? Welke Minecraft versie heb ik nodig? Waarom kan ik niet in dit karretje stappen? Wat is “Mijn SprookjesCraft”? Op welke manier kom ik het snelst bij een attractie? Hoe kan ik een kamer reserveren voor het Hotel? Tim en Fleur helpen je en geven je graag advies over veelvoorkomende zaken in onze server!Volg Medewerker Tim

Het laatste nieuws over besturingssystemen, nieuwe functies en evenementen voor medewerkers worden door Tim op Twitter vermeld.

Volg Tim op Twitter

Waar is de hulp?

De adviezen van Tim en Fleur vind je in de chat, regelmatig in het midden van het scherm en op posters in de besturingsruimtes van attracties. Ook staan Fleur en Tim op verschillende plaatsen in het park, wanneer je op ze klikt krijg je advies.

Volg Gastenservice Fleur

Fleur geeft regelmatig handige adviezen en tips op Twitter over nieuwe zaken en functies die je bezoek in SprookjesCraft nog makkelijker maken.

Volg Fleur op Twitter