Tovermenu

Navigeren door SprookjesCraft gaat heel eenvoudig met het Tovermenu. In dit menu zie je alle actuele statussen van attracties en navigeer je gemakkelijk door het park. Ook vind je in dit menu links naar belangrijke pagina’s op onze website en naar Mijn SprookjesCraft.


Alle handige functies in één menu

Wanneer je het Tovermenu opent verschijnt er een balk in het midden van je scherm met een aantal iconen. Wanneer je op het karretje klikt open je het status- en navigatiemenu. Klik je op een van de andere vier iconen dan verschijnt er een link in de chat die je doorverwijst naar een pagina op deze website. Zo vind je razendsnel de informatie die je nodig hebt.

 


Het menu openen

Gebruik het Tovermenu door de ster in je inventaris in je hand te houden en met je rechtermuisknop te klikken. Ook kun je het commando /tovermenu in de chat typen om het menu te openen.

Tovermenu verloren

Het kan voorkomen dat je de ster in je inventaris per ongeluk verliest. In dat geval kun je het commando /tovermenu in de chat typen of opnieuw verbinden om de ster terug te krijgen. 

Ster in je hand houden

Houd het Tovermenu alleen in je hand als je hem daadwerkelijk gebruikt. Met de ster in je hand kan het voorkomen dat je deuren niet kunt gebruiken of niet in een karretje kunt stappen.