Verlichting

Speciaal voor bezoekers die Philips Hue lampen hebben biedt SprookjesCraft een speciale functie waarmee je deze lampen kunt verbinden. Wanneer je jouw Hue lampen hebt verbonden met SC Connect zal je verlichting haar kleuren en intensiteit aanpassen aan de omgeving, attracties en shows in ons online pretpark.

Beleef magische lichteffecten

Je kamer omgetoverd tot elfentuin

Koppel je Hue-lampen dan en ontdek hoe jouw kamer veranderd doormiddel van je verlichting in bijvoorbeeld een magisch sprookjesbos, oude VOC haven, statig mijncomplex, kleurige kookpotten of vrolijke elfentuin. Je bezoek aan SprookjesCraft was nog nooit zo magisch! Ook tijdens de betoverende watershow zijn jouw lampen een onderdeel van dit spectaculaire waterballet. Verlichting via SC Connect

Het verlichting is een onderdeel van SC Connect. Om de bijzondere lichteffecten te kunnen ontvangen dien je met SC Connect verbonden te zijn op Mijn SprookjesCraft.

SC Connect

Koppel jouw Hue-lampen

Om je Hue-lampen te kunnen koppelen heb je naast lampen ook een Bridge nodig. Koppel je verlichting met SprookjesCraft via het instellingen menu van SC Connect.

Mijn SprookjesCraft

Locaties met lichteffecten

In de meeste attracties en bij shows in SprookjesCraft zijn lichteffecten te vinden. Indien dit het geval is wordt dit centraal op je scherm vermeld als je de attractie binnenloopt.

Tovermenu