Hoe koppel ik mijn Discord account?

Je bent hier:
Inhoud

Tijdelijk is het niet mogelijk om volgens de onderstaande instructies je Discord account te koppelen.
Neem contact met ons op om je Medewerker rol handmatig te laten activeren. Vermeld hierbij duidelijk je Minecraftnaam en Discordtag.


Als je een Medewerker bent in de server van SprookjesCraft, dan ontvang je de exclusieve Medewerker rol na het koppelen van jouw Discord.  Hiermee krijg je toegang tot speciale spraak- en chatkanalen in onze Discord-server. Ook krijgt jouw naam een groene kleur, zodat je nog beter als Medewerker te herkennen bent.

Let op: Ben je Medewerker+ of heb je Medewerker gekocht in onze oude webwinkel en wil je ook graag een Medewerker-rol in onze Discord? Neem dan contact met ons op, zodat we dit kunnen regelen.

Volg de volgende stappen om je Discord account aan Minecraft te koppelen:

  1. Word lid van onze Discord server. Ga hiervoor naar discord.sprookjescraft.nl.
  2. Zet de status van jouw Discord op ‘Online’, anders krijg je de rol mogelijk niet.
  3. Ga naar shop.sprookjescraft.nl en klik op het kopje ‘Medewerker’.
  4. Log in met jouw Minecraft-naam.
  5. Klik nog een keer op het kopje ‘Medewerker’. Nu kan je ook de optie ‘Discordrang’ selecteren.  Je ziet deze optie alleen als je nu al Medewerker bent.
  6. Je krijgt op deze pagina twee opties te zien, Medewerkerrang en Medewerkerrang oneindig. Selecteer de eerste optie als je géén oneindig Medewerker hebt, selecteer de tweede optie als je wél oneindig Medewerker hebt. Klik bij het juiste artikel op ‘Voeg toe aan het winkelmandje’.
  7. Voer jouw Discord-gebruikersnaam in. Je kan deze in jouw Discord-cliënt vinden.
  8. Klik op het groene knopje rechtsonderin om jouw Discord-rol te claimen.
  9. Je zult gelijk jouw Discord-rol krijgen. Als het om de één of andere reden niet gelukt is om je de rol te geven in onze Discord, dan zal er een uur later automatisch opnieuw worden geprobeerd.

Let op: Als je géén oneindig Medewerker hebt, dan zal je elke maand opnieuw de stappen door moeten lopen. Bij oneindig Medewerker is dit niet nodig.

Lukt het niet om jouw Discord-rol te krijgen? Neem dan contact op met onze helpdesk, wij zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen.