Hoe vraag ik een Media-rang aan?

Je bent hier:
Inhoud

Erg leuk dat je onze server wilt delen met de rest van de wereld! 

Let op: Alleen bezoekers komen in aanmerking voor een Media-rang. Ben je een Medewerker? Dan kan je niet in aanmerking komen voor de rang, omdat je als Medewerker meer functies hebt dan met de Media-rang.  Als je al Medewerker bent, dan mag je uiteraard ook video’s maken in de server en deze online uploaden.

Er zijn verschillende eisen voor het verkrijgen van een Media-rang, deze zijn:

  • Je moet een actief kanaal hebben met minimaal vijftien video’s.
  • Jouw kanaal is gericht op Minecraft en/of gaming.
  • Je hebt tenminste één video die deze week is geupload.
  • Je bent eigenaar van het kanaal dat je opgeeft. Je kan dit aan ons bewijzen door een beschrijving van een video aan te passen.
  • Alle filmpjes op je kanaal die maximaal zeven dagen oud zijn (en dus deze week zijn geupload), hebben minimaal 50 weergaven.
  • Alle filmpjes op je kanaal die al langer dan zeven dagen online staan, hebben gemiddeld meer dan 50 weergaven.

Er is geen harde eis voor het aantal abonnees die je nodig hebt. Als je voldoet aan bovenstaande eisen, dan kom je meestal uit op meer dan 200 abonnees.

Voldoe je aan al de bovenstaande eisen? Gefeliciteerd! Stuur voor jouw aanvraag een mailtje naar [email protected]. De onderwerp van de mail moet ‘Aanvraag Media-rang‘ zijn. Vermeld in de mail ook jouw naam, Minecraft-naam, leeftijd, motivatie en plannen voor toekomstige video’s en een link naar jouw YouTube/Twitch-kanaal.

Let op: De Media-rang is twee weken geldig na een positieve beoordeling van je aanvraag. Er zijn een beperkt aantal Media-rangen beschikbaar, dus kunnen weinig aanvragen verlengd worden! We raden je dus ook aan om binnen die twee weken veel beeldmateriaal op te nemen.