Betoverende Watershow

In de grote vijver vlakbij de ingang van het attractiepark wonen vier bijzondere kikkers die op magische wijze het water omtoveren tot een betoverende watershow! Geniet van een unieke schouwspel met water, vuur en muziek van alle bekende attracties van ons pretpark in Minecraft!

Maak je eigen watershow

en betover daarmee andere spelers!

Vanaf 15 februari 2017 heb jij de regie in handen bij onze betoverende Watershow! Betreed de besturingsruimte op de Theatervlonder en stel jouw ultieme show samen door de fonteinen zelf aan te sturen. Maak voordat je begint eerst een keuze uit de zes muziekstukken waarop je de fonteinen laat dansen. Krijg jij na afloop een staande ovatie?


Beste zicht op de vijver

Vanaf de zuid- en noordkant zie je in verband met technische omstandigheden geen volledige show. Wij raden daarom aan om aan de oostkant of de westkant te gaan staan.

Plattegrond

Dynamische showtijden

De programmering van de betoverende watershow kan per dag en zelfs per uur verschillen. Op het showtijdenbord en in het Tovermenu vind je altijd de meest actuele showtijden.

Tovermenu

Effecten voor Hue-lampen

Typ het commando /showlicht in de chat om de lichteffecten voor Hue-lampen te ontvangen. Aan het einde van de show wordt deze functie automatisch uitgeschakeld.

Verlichting