Winter SprookjesCraft

Als de dagen korter zijn geworden en er in plaats van regen, sneeuw uit de lucht valt, dan weet je het; het is weer winter geworden. Geniet van magische shows, winterse lekkernijen en extra entertainment tijdens Winter SprookjesCraft 

Ga op een magisch avontuur in de sneeuw..

17 november 2017 t/m 31 januari 2018

Laat je verrassen door de magische wintermaanden en de sneeuw die zich om je heen bevindt! Geniet van warme dranken en ontpop je tot een ware schaatser in het SprookjesCraft IJspaleis, welke te vinden is op de Speelweide. Alle attracties zullen geopend zijn, behalve de kleine stoomlocomotiefjes, tijdens Winter SprookjesCraft.

Ga mee op avontuur en ontdek de magische wonderen die tijdens deze maanden tevoorschijn komen.


Voorgaande jaren

Ieder jaar kun je je verwonderen tijdens de wintermaanden bij ons. Naast vaste elementen voegen we elk jaar iets nieuws toe aan Winter SprookjesCraft. Bekijk hieronder een impressie van de thema’s die tijdens de voorgaande edities centraal stonden.


Deel je ervaring met #SprookjesCraft

Heb je een mooie screenshot gemaakt of heb je iets bijzonders meegemaakt tijdens Winter SprookjesCraft? Deel het dan met ons en andere bezoekers via onze sociale media.

Twitter Facebook Instagram

Geluid en licht 

Tijdens Winter SprookjesCraft wordt er gebruik gemaakt van geluid- en lichteffecten waarmee activiteiten nog leuker worden. Maak verbinding met SC Connect om dit te ontvangen.

SC Connect